PMC massage
OM OSS
PMC massage

OM OSS -massage trollhattan bokadirekt

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

We like people

Saeid

TRÄFFA OSS

I PMC MASSAGE  TROLLHATTAN BOKADIREKT


OM OSS:

Saeid har examen i klinisk psykologi från Iran, Yumeihoterapist (Japansk massage) från Japan (f.o.m. 2008), Energiterapist från Flippinerna (f.o.m. 2007) , Hypnoterapist från Iran (f.o.m. 2008), Kinesiologytapist från Sverige (f.o.m. 2015), Yogaterapist från Indien (f.o.m. 2009), Sportmassage och Yogainstruktör från Iran.

Saeid pratar persiska, turkiska, dari och engelska.

massage Trollhättan Poonia php

POONIA

Poonia har examen i psykologi från Iran. Yumeihoterapist (Japansk massage) från Japan (f.o.m. 2008),  och Yogainstruktör från Iran.

Poonia pratar persiska, turkiska, dari, engelska och svenska.

Vår massage och vår strävan att bli bättre
Massage är en sån där konstig sak där man inte riktigt kan sätta i ord vad som gör något till en bra behandling och upplevelse. Det är ett hantverk där kunskap, erfarenhet, talang, kemi mellan massör och kund och miljö blandas för att skapa en perfekt session. Detta gör att vi alltid har något vi kan jobba på för att säkerställa bättre och bättre kvalitet.

Alla våra massageterapeuter har olika bakgrunder och färdigheter som de kan använda för att hjälpa dig. Vår års erfarenhet och träning ger dig den mest effektiva behandlingen som möjligt och får dig att må bättre så snabbt som möjligt.


PMC massage har ett avkopplande, säkert och vackert utrymme. Personalen har stor specialitet, färdigheter och erfarenhet som de kan ge vad du förväntar dig från ett massagecenter. Skillnaden mellan PMC och andra massagecentraler är att du inte bara får avkopplingsmassage utan att du också påverkas av massageterapi och under flera sessioner kommer alla dina fysiska och neurologiska problem att lösas.


Vi hoppas att våra kunder mår bättre både fysiskt och psykiskt efter sessionerna. Få en egen massör på din arbetsplats som älskar att hjälpa sina kunder så att de mår bättre i sina muskler.


Vi erbjuder avtal under längre eller kortare perioder och online bokning. Ert företag väljer det upplägg som fungerar bäst för er. Både våra massörer Saeid och Poonia är utbildade psykologer från hemlandet och yogainstruktörer. De har jobbat professionellt som yumeihoterapist sedan 2008. De har också flera vetenskapliga artikler om yogas effekt på sömnkvalitet, ångest och minne. 

Välkomna till PMC massage Trollhättan bokadirekt!

VÅRA PARTNERS


OLIKA TYPER AV MASSAGE FINNS I PMC MASSAGE TROLLHATTAN BOKADIREKT NU:

Yumeihoterapi, Oljemassage, Yogaterapi, Relax massage, Kopp massage, Mix massage är olika typer av massageterapi i PMC massage Trollhättan bokadirekt.
Boka tid