PMC massage Trollhättan

pmc massage trollhattan-

Träffa oss i PMC massage trollhättan | bokadirekt idag!

  massage trollhatan pmc saeid
PMC massage Trollhättan logo

Saeid

OM OSS:

Vår passion är att ge dig avkoppling.


Saeid har examen i klinisk psykologi från Iran, Yumeihoterapist (Japansk massage), Energiterapist, Hypnoterapist, Kinesiologytapist, Yogaterapist, Sportmassage och Yogainstruktör.

Saeid pratar persiska, turkiska, och engelska.


Varför välja PMC Massage Trollhättan? Vi är en pålitlig och erfaren massage terapeut som riktar sig till vuxna. Här är tre anledningar att välja oss:


1. Expertis: Våra massörer är utbildade och har lång erfarenhet inom olika massage tekniker. Vi kan erbjuda skräddarsydda behandlingar för olika behov och mål.


2. Avkoppling: Våra behandlingar har fokus på att ge dig fysisk och mental avkoppling. Vi skapar en lugn och trevlig atmosfär där du kan slappna av och njuta av din massage.


3. Resultat: Vi strävar efter att ge dig de bästa möjliga resultaten. Oavsett om du behöver lindring från muskelspänningar eller vill förbättra din generella hälsa och välbefinnande, kan vi skapa en behandlingsplan som passar dina behov. Välj PMC Massage Trollhättan för en professionell och givande massageupplevelse.Poonia har examen i psykologi från Iran. Yumeihoterapist (Japansk massage),  och Yogainstruktör.

Poonia pratar persiska, turkiska, dari, engelska och svenska.

Vår massage och vår strävan att bli bättre
Massage är en sån där konstig sak där man inte riktigt kan sätta i ord vad som gör något till en bra behandling och upplevelse. Det är ett hantverk där kunskap, erfarenhet, talang, kemi mellan massör och kund och miljö blandas för att skapa en perfekt session. Detta gör att vi alltid har något vi kan jobba på för att säkerställa bättre och bättre kvalitet.

Alla våra massageterapeuter har olika bakgrunder och färdigheter som de kan använda för att hjälpa dig. Vår års erfarenhet och träning ger dig den mest effektiva behandlingen som möjligt och får dig att må bättre så snabbt som möjligt.


PMC massage Trollhättan har ett avkopplande, säkert och vackert utrymme. Personalen har stor specialitet, färdigheter och erfarenhet som de kan ge vad du förväntar dig från ett massagecenter. Skillnaden mellan PMC och andra massagecentraler är att du inte bara får avkopplingsmassage utan att du också påverkas av massageterapi och under flera sessioner kommer alla dina fysiska och neurologiska problem att lösas.


Vi hoppas att våra kunder mår bättre både fysiskt och psykiskt efter sessionerna. Få en egen massör på din arbetsplats som älskar att hjälpa sina kunder så att de mår bättre i sina muskler.


Vi erbjuder avtal under längre eller kortare perioder och online bokning. Ert företag väljer det upplägg som fungerar bäst för er. Både våra massörer Saeid och Poonia är utbildade psykologer från hemlandet och yogainstruktörer. De har jobbat professionellt som yumeihoterapist sedan 2008. De har också flera vetenskapliga artikler om yogas effekt på sömnkvalitet, ångest och minne. 

Välkomna till !om-oss-massage-trollhattan-bokadirek

VÅRA PARTNERS


                                              epassi / UGGLA / Klarna/ Bokadirekt/ Momondo 


                          OLIKA TYPER AV MASSAGE FINNS I PMC MASSAGE TROLLHÄTTAN | BOKADIREKT NU


Japansk massage terapi, Oljemassage, Sportmassage(Idrottsmassage), Yogaterapi, Relax massage, Kopp massage, Mix massage är olika typer av massageterapi i PMC massage Trollhättan bokadirekt.
unsplash