PMC massage Trollhättan


Tjänster& Massage Pris i

PMC massage Trollhättan

    

PMC Massage i Trollhättan Har 30% RABATT 


Vår massage och vår strävan att bli bättre
Massage är en sån där konstig sak där man inte riktigt kan sätta i ord vad som gör något till en bra behandling och upplevelse. Det är ett hantverk där kunskap, erfarenhet, talang, kemi mellan massör och kund och miljö blandas för att skapa en perfekt session. Detta gör att vi alltid har något vi kan jobba på för att säkerställa bättre och bättre kvalitet.


Massage Pris:

90 Min  MIX Massage      1000 SEK/

Är en blandning av olika tekniker av terapi massage och relax massage som kan både avslappna dig och behandla problemen i din kropp.Massagetekniker anpassas just till dig efter en konversation med massören om dina kroppsproblem under sessionen.

Tjänster& Massage Pris i

PMC massage Trollhättan


En bra hälsa förutsätter att vi mår bra även på arbetet. Det är inte ovanligt att många får bekymmer med ryggen av stillasittande yrken. Typiska besvär som smärtor och ömhet förekommer även vid arbeten som kräver fysisk ansträngning, i exempelvis industrier, affärer, lager och butiker. Vilket yrke du än har så är det viktigt att du tar hand om din hälsa. Erbjuder din arbetsgivare friskvårdsbidrag så kan du givetvis nyttja det hos oss.


Yomeiho-Terapi

(JAPANSK MASSAGE)

 

30 Min 400 SEK

60 Min 700 SEK

är en japansk massageterapi som används i Japan för att behandla många sjukdomar samt förbättra mental och fysisk hälsa.

Yumeiho massageterapi har sina grunder i 4 kända massagemetoder

unsplash