PMC massage Trollhättan

Kontakt PMC Massage,

Kvalitetssäkrad massage i Trollhättan!

 kontakt pmc massage trollhättan

När du lägger lite tid på dig själv får du ut mer av livet! Till exempel så förebygger och minskar massage problem med nacke, axlar och rygg – samt motverkar stress och huvudvärk. Vi lämnar alltid ennöjd-kund-garanti.Välj behandling och boka direkt här online.


Kontakt PMC Massage i Trollhättan!

           Saeid & Poonia 

Vid bokning av våra tjänster har du möjlighet att utnyttja ditt friskvårdsbidrag. 


Vi accepterar friskvårdsbetalningar vi Epassi                                           

        Kontakta för avslappnande massage - Boka direkt idag!


Vi på PMC Massage erbjuder en rad olika professionella tjänster för vuxna. Våra erfarna massageterapeuter skapar en avslappnande miljö där du kan få en skräddarsydd massage för att lindra stress, minska smärta och förbättra din allmänna hälsa och välbefinnande. Välj bland olika massagestilar och tekniker, inklusive svensk massage, djupvävnadsmassage och aromaterapi, för att hitta den behandling som passar dig bäst. Ta hand om dig själv och boka en massage hos oss idag.


                                                             Kontakt


                   OLIKA TYPER AV MASSAGE FINNS I PMC MASSAGE TROLLHÄTTAN:

Yumeihoterapi, Japansk massage, Oljemassage, Yogaterapi, Relax massage, Kopp massage, Mix massage är olika typer av massageterapi i PMC massage Trollhättan.


Ryggvärk, ischias, skolios, diskbråck, ledproblem, fibromyalgi och muskelspänning är bara några av de hälsoproblem som kan behandlas framgångsrikt med Yumeiho-terapi (Japansk massage). Japansk massage har också en positiv effekt på mental hälsa. Ytterligare fördel är känslan av total avkoppling. Yumeihoterapi: är en japansk massageterapi som används i Japan för att behandla många sjukdomar samt förbättra mental och fysisk hälsa.

Yumeiho massageterapi har sina grunder i 4 kända massagemetoder, vilka är:
1) Shiatsu
2) Kinesisk massage
3) Zonterapi
4) Reiki


Kontakt massage PMC

Alla våra massageterapeuter har olika bakgrunder och färdigheter som de kan använda för att hjälpa dig. Vår års erfarenhet och träning ger dig den mest effektiva behandlingen som möjligt och får dig att må bättre så snabbt som möjligt.


PMC massage har ett avkopplande, säkert och vackert utrymme. Personalen har stor specialitet, färdigheter och erfarenhet som de kan ge vad du förväntar dig från ett massagecenter. Skillnaden mellan PMC och andra massagecentraler är att du inte bara får avkopplingsmassage utan att du också påverkas av massageterapi och under flera sessioner kommer alla dina fysiska och neurologiska problem att lösas.

Kontakt pmc massage i Trollhättan:

Vår massage och vår strävan att bli bättre
Massage är en sån där konstig sak där man inte riktigt kan sätta i ord vad som gör något till en bra behandling och upplevelse. Det är ett hantverk där kunskap, erfarenhet, talang, kemi mellan massör och kund och miljö blandas för att skapa en perfekt session. Detta gör att vi alltid har något vi kan jobba på för att säkerställa bättre och bättre kvalitet.

Kontakt PMC massage:

En bra hälsa förutsätter att vi mår bra även på arbetet. Det är inte ovanligt att många får bekymmer med ryggen av stillasittande yrken. Typiska besvär som smärtor och ömhet förekommer även vid arbeten som kräver fysisk ansträngning, i exempelvis industrier, affärer, lager och butiker. Vilket yrke du än har så är det viktigt att du tar hand om din hälsa. Erbjuder din arbetsgivare friskvårdsbidrag så kan du givetvis nyttja det hos oss.

unsplash