VÅRA TJÄNSTER

Här finns detaljer om våra tjänster.

OLJEMASSAGE

Oljemassage innebär att stimulera vävnaderna i kroppen vid händerna med massageoljan för att främja hälsa och föryngring för hela kroppen. Oljemassage är utformade för att låta händerna glida lättare under massagesessionen. Oljemassage ger maximal avkoppling för både kropp och själ. Oljemassage är verkligen ett underbart sätt att lindra den stress och spänning som har samlats i kroppen under en trött dag.
Fördelarna med oljemassage:
1.Oljemassage kan hjälpa dig att koppla av och bli av med negativa tankar som väcker stress.
2.Det kan hjälpa dig att läka och återfå din andliga och emotionella balans.
3.En av de viktigaste fördelarna med oljemassage är att den förbättrar blodcirkulationen och samtidigt hjälper till att sänka blodtrycket, vilket är en viktig faktor för personer som lider av problem relaterade till högt blodtryck.
4.En underbar oljemassage slappnar av din kropp och främjar en bättre sömn i flera dagar. Oljemassage inducerar mental och andlig helande, därför har många upplevt en djupare och mer vilsam sömn.
5.Oljemassage ökar flexibiliteten i dina leder.
6.Det hjälper kroppen att effektivt eliminera toxiner från organismen och därigenom främjar en bättre hälsa.

p (9)
p (24)
p (8)
screenshot pmc

YOMEIHOTERAPI

Hur går det till?

Under Yumeiho-behandlingen är patienten helt klädd i bekväma och lösa byxor, tights, strumpor och T-shirt. Yumeiho-behandling utförs på special matta placerad på golvet. Under den första sessionen samlar terapeuten all nödvändig information om patientens nuvarande tillstånd och medicinsk historia.
Efter att ha utfört Yumeiho-behandling i enlighet med patientens tillstånd, rekommenderar utövaren en Yumeiho behandlingsplan.
Yumeiho-terapi innehåller vanligtvis mellan 10 och 30 sessions (när tillståndet är mindre allvarligt kan det vara 3 till 9 sessioner). De bästa resultaten kan uppnås om sessioner utförs dagligen, men pausen mellan sessionen kan vara upp till en vecka.
Efter avslutad behandlingsplan rekommenderas att varje månad gynna Yumeiho-terapi som en avslappnande och förebyggande behandling

Relax Massage

Relax massage fokuserar på avkoppling. Det fokuserar främst på att ge kunden kvalitetstid för att återhämta sig från vardagens stress och spänning. När du vill få en relax massage kan du förvänta dig att behandlingen innebär:

-Långa släta glidsteg som är både rytmiska och flytande
-Ett tryck som är djupt avslappnande men inte smärtsamt
-En behandling som är utformad för att slappna av och lugna dig, men inte för att lindra kronisk smärta eller andra underliggande tillstånd
-En terapeut som också tar hänsyn till massagemiljön, letar efter lugnande musik, varma handdukar och ibland använda eteriska oljor för att förbättra både miljön och effekterna av massagen.

YOGATERAPI


Yogaterapi är en typ av terapi som använder yogaställningar, andningsövningar och meditation för att förbättra mental och fysisk hälsa. Det holistiska fokuset på yogeterapi uppmuntrar integrationen av sinne, kropp och ande. Modern yogeterapi täcker ett brett utbud av terapeutiska metoder, som innehåller element från både fysioterapi och psykoterapi.


This website uses cookies. By clicking 'Accept' you agree to our use of cookies.

Accept