MassagePMC
Monday - Sunday
06:00 - 20:00
MassagePMC

 PMC MASSAGE 

I TROLLHÄTTAN

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

VÅRA TJÄNSTER

Här finns detaljer om våra tjänster.

MASSAGE

massage pmc
massage trollhättan

YOMEIHOTERAPI:

 Är en heljapansk massageterapi som används i Japan för att behandla många sjukdomar samt förbättra mental och fysisk hälsa.

Yumeiho massageterapi har dina grunder i 4 kända massagemetoder, vilka är:
1) Shiatsu
2) Kinesisk massage
3) Zonterapi
4) Reiki (energiterapi)


Yumeiho massageterapi är en behandling på cirka 50-60 minuter, under vilken yumioterapeuten använder 100 olika tekniker, inklusive akupressur, mjuk ledmanipulation, passiv stretching och träning.


Effekter av Yumeiho massage:

* Behandling av ryggsmärtor, ischias, skolios, glidande diskar, ledproblem och muskelspänningar

* Kännsla av avslappning och föryngring

* En god fysisk funktion

*Förbättrar symtomen eller förhindrar exacerbation av kyfos, asymmetri i benen, neurologiska störningar, rygg smärta etc.

* Lindrar trötthet

* Hjälper till att koordinera mental funkti


Hur går det till?

Under Yumeiho-behandlingen är patienten helt klädd i bekväma och lösa byxor, tights, strumpor och T-shirt. Yumeiho-behandling utförs på special säng. Under den första sessionen samlar terapeuten all nödvändig information om patientens nuvarande tillstånd och medicinsk historia.
Efter att ha utfört Yumeiho-behandling i enlighet med patientens tillstånd, rekommenderar utövaren en Yumeiho behandlingsplan.
Yumeiho-terapi innehåller vanligtvis mellan 10 och 30 sessions (när tillståndet är mindre allvarligt kan det vara 3 till 9 sessioner). De bästa resultaten kan uppnås om sessioner utförs dagligen, men pausen mellan sessionen kan vara upp till en vecka.
Efter avslutad behandlingsplan rekommenderas att varje månad gynna Yumeiho-terapi som en avslappnande och förebyggande behandling

OLJEMASSAGE

Oljemassage innebär att stimulera vävnaderna i kroppen vid händerna med massageoljan för att främja hälsa och föryngring för hela kroppen. Oljemassage är utformade för att låta händerna glida lättare under massagesessionen. Oljemassage ger maximal avkoppling för både kropp och själ. Oljemassage är verkligen ett underbart sätt att lindra den stress och spänning som har samlats i kroppen under en trött dag.
Fördelarna med oljemassage:
1.Oljemassage kan hjälpa dig att koppla av och bli av med negativa tankar som väcker stress.
2.Det kan hjälpa dig att läka och återfå din andliga och emotionella balans.
3.En av de viktigaste fördelarna med oljemassage är att den förbättrar blodcirkulationen och samtidigt hjälper till att sänka blodtrycket, vilket är en viktig faktor för personer som lider av problem relaterade till högt blodtryck.
4.En underbar oljemassage slappnar av din kropp och främjar en bättre sömn i flera dagar. Oljemassage inducerar mental och andlig helande, därför har många upplevt en djupare och mer vilsam sömn.
5.Oljemassage ökar flexibiliteten i dina leder.
6.Det hjälper kroppen att effektivt eliminera toxiner från organismen och därigenom främjar en bättre hälsa.

massage trollhättan

RELAX MASSAGE

Relax massage fokuserar på avkoppling. Det fokuserar främst på att ge kunden kvalitetstid för att återhämta sig från vardagens stress och spänning. När du vill få en relax massage kan du förvänta dig att behandlingen innebär:

-Långa släta glidsteg som är både rytmiska och flytande

-Ett tryck som är djupt avslappnande men inte smärtsamt
-En behandling som är utformad för att slappna av och lugna dig, men inte för att lindra kronisk smärta eller andra underliggande tillstånd
-En terapeut som också tar hänsyn till massagemiljön, letar efter lugnande musik, handdukar och ibland använda eteriska oljor för att förbättra både miljön och effekterna av massagen.

CUP MASSAGE

Cup massage (koppmassage) är en typ av behandling som använder undertryck för att frigöra styv vävnad, dränera överflödig vätska och toxiner, lossna vidhäftningar, lyfta och släpp ut bindväv och ger blodflödet till stillastående hud och muskler. Det är säkert, bekvämt och anmärkningsvärt effektivt för många hälsostörningar.
Sugverkan som används i behandlingen involverar det 

kapping massage

avkoppling i hela kroppen. Kunder säger ofta att de känner sig avslappnade och fria efter bara en session. Resultaten tar i de flesta fall dagar istället för bara några timmar.

parasympatiska nervsystemet, vilket möjliggör djupare 

Mer fördelar med koppmassage:

1. Förbättring av blodcirkulationen och lymfsystemet genom att lyfta muskelfascian och muskeln. Detta gör att vävnadsvätska och blod under huden lättare kan transporteras bort vid ex inflammation, ödem eller områden med smärta.

2. Stimulering av sensoriska nervsystemet för att underlätta eller förhindra rörelser.

3. Minskning av smärta vid nervinklämning.

4. Minskar muskelspänning runt leden. Tejpen hjälper på så sätt fascia och muskler att återfå sin funktion.

5. Stimulerar hudens mekanoreceptorer. Dessa receptorer aktiverar nervimpulser vid mekaniskt tryck mot huden såsom beröring, tryck, vibration och sträckning. Beröring påverkar den motoriska kontrollen.Mixmassage (kombinationmassage)

Mixmassage är en blandning av olika tekniker av terapi massage och relax massage som kan både avslappna dig och behandla problemen i din kropp.


YOGATERAPI

Yogaterapi är en typ av terapi som använder yogaställningar, andningsövningar och meditation för att förbättra mental och fysisk hälsa. Det holistiska fokuset på yogeterapi uppmuntrar integrationen av sinne, kropp och ande. Modern yogeterapi täcker ett brett utbud av terapeutiska metoder, som innehåller element från både fysioterapi och psykoterapi.