PMC massage
Detaljer

VÅRA TJÄNSTER

Här finns detaljer om våra tjänster

MASSAGE DETALJER

Hur man får en bra massage,YOMEIHOTERAPI:(Japansk massage),RELAX MASSAGE,CUP MASSAGE,OLJEMASSAGE

pmc massage trollhättan
massage trollhättan

YOMEIHOTERAPI(Japansk massage):

Yumeihoterapi ser människokroppen som en helhet och ett komplext system, vilket innebär att, till exempel, för att lindra smärta i en av patientens lemmar eller för att slappna av det, bör massoren inte bara tänk på den delen utan andra delarnas interaktion med den delen måste också beaktas.

I ett sådant synsätt är den viktigaste orsaken till förekomsten av sjukdomar obalansen i kroppen och förekomsten av disharmoni i den; På detta sätt är nyckeln till hälsa i människokroppen inget annat än koordination mellan människokroppens olika organ. I Yumeihoterapi anses balans i bäckenet vara en nödvändig faktor för att uppnå denna koordination.

En betydande andel av människor har avvikelser i bäckenbenet utan att vara medveten om det. Detta problem är vanligtvis medfödd och kan förvärras under livet av trauma, fall, slarv och så vidare. Att uppmärksamma detta problem och försöka lösa det kan spela en effektiv roll för att förbättra hälsa.


Hur går det till?

Under Yumeiho-behandlingen är patienten helt klädd i bekväma och lösa byxor, tights, strumpor och T-shirt. Yumeiho-behandling utförs på special säng. Under den första sessionen samlar terapeuten all nödvändig information om patientens nuvarande tillstånd och medicinsk historia.
Efter att ha utfört Yumeiho-behandling i enlighet med patientens tillstånd, rekommenderar utövaren en Yumeiho behandlingsplan.
Yumeiho-terapi innehåller vanligtvis mellan 10 och 30 sessions (när tillståndet är mindre allvarligt kan det vara 3 till 9 sessioner). De bästa resultaten kan uppnås om sessioner utförs dagligen, men pausen mellan sessionen kan vara upp till en vecka.
Efter avslutad behandlingsplan rekommenderas att varje månad gynna Yumeiho-terapi som en avslappnande och förebyggande behandling


Japansk massage (Yumeihoterapi) har två aspekter:

1) Förebyggande aspekten: I den förebyggande aspekten, genom att skapa hormonbalans i kroppen, skapa symmetri i organen, hålla musklerna och lederna mjuka, hålla matsmältnings- och andningsorganen friska, förbättra cirkulations- och lymfsystemet, förbättra det endokrina funktionen och slutligen öka nivån av självläkande kraft i kroppen gör det möjligt att motstå sjukdomar med en frisk kropp och ande, och att vara mindre utsatt för sjukdomar.

2) Terapeutisk aspekten: Med störst tillämpning och effektivitet för att korrigera och lösa problem i rörelsesystemet, såsom: ledstörningar, artrit, ischiasdisk och smärtlindring, huvudvärk, yrsel och förbättring av synen, astma och vissa typer av allergier, samt störningar i obstetrik och gynekologisystem Matsmältningssystemet och så vidare kan nämnas.

Fördelen av Yumeihoterapi |MASSAGE DETALJER|pmc massage

 över andra metoder


I olika massageterapimetoder ägnas allmän uppmärksamhet åt korrigering av ryggradsavvikelse. Att försöka korrigera en ryggradsdeformitet utan att ta hänsyn till balansen i bäckenet, är för det mesta inte så effektivt som det borde vara. Denna avvikelse kan åtgärdas med viss massageterapi, men det är sannolikt att det kommer tillbaka. Försämrad balans i bäckenet och uppkomsten av avvikelser i ryggraden är direkt relaterade. Utan förlust av muskelstelhet och ökad ledflexibilitet kan varje bäckensjukdom återkomma, och som ett resultat kommer ryggraden inte att vara immun mot det.
Yumeihoterapi fokuserar på sambanden mellan muskler, leder, bäcken, bäcken, ryggrad, och ignorerar inte effekterna av dessa i konflikten. Därför är Yumeihoterapi effektivare än liknande metoder; Och detta visar dess effektivitet över tid och med utebliven avvikelse, sjukdomar, smärtor osv.

Vid andra massagebehandling förekommer i allmänhet endast muskelgnidning, och i vissa metoder är endast trycket viktigt. Kombinationen av de två i Japansk massage gör dess effekt mycket mer dramatisk än andra metoder. I denna massage appliceras ett vertikalt tryck till den punkt där det gnuggas. Denna samverkan har en direkt effekt på att lindra muskelfrysning, lindra benförskjutning och avvikelse, samt att öka ledflexibiliteten; Detta anses vara de viktigaste målen för Yumeihoterapin.

Massage Detaljer

OLJEMASSAGE: Oljemassage innebär att stimulera vävnaderna i kroppen vid händerna med massageoljan för att främja hälsa och föryngring för hela kroppen. Oljemassage är utformade för att låta händerna glida lättare under massagesessionen. Oljemassage ger maximal avkoppling för både kropp och själ. Oljemassage är verkligen ett underbart sätt att lindra den stress och spänning som har samlats i kroppen under en trött dag.
Fördelarna med oljemassage:
1.Oljemassage kan hjälpa dig att koppla av och bli av med negativa tankar som väcker stress.
2.Det kan hjälpa dig att läka och återfå din andliga och emotionella balans.
3.En av de viktigaste fördelarna med oljemassage är att den förbättrar blodcirkulationen och samtidigt hjälper till att sänka blodtrycket, vilket är en viktig faktor för personer som lider av problem relaterade till högt blodtryck.
4.En underbar oljemassage slappnar av din kropp och främjar en bättre sömn i flera dagar. Oljemassage inducerar mental och andlig helande, därför har många upplevt en djupare och mer vilsam sömn.
5.Oljemassage ökar flexibiliteten i dina leder.
6.Det hjälper kroppen att effektivt eliminera toxiner från organismen och därigenom främjar en bättre hälsa.

massage trollhättan
massage trollhättan
massage trollhättan-pmc 1

RELAX MASSAGE

Relax massage fokuserar på avkoppling. Det fokuserar främst på att ge kunden kvalitetstid för att återhämta sig från vardagens stress och spänning. När du vill få en relax massage kan du förvänta dig att behandlingen innebär:

-Långa släta glidsteg som är både rytmiska och flytande

-Ett tryck som är djupt avslappnande men inte smärtsamt
-En behandling som är utformad för att slappna av och lugna dig, men inte för att lindra kronisk smärta eller andra underliggande tillstånd
-En terapeut som också tar hänsyn till massagemiljön, letar efter lugnande musik, handdukar och ibland använda eteriska oljor för att förbättra både miljön och effekterna av massagen.

CUP MASSAGE

Cup massage (koppmassage) är en typ av behandling som använder undertryck för att frigöra styv vävnad, dränera överflödig vätska och toxiner, lossna vidhäftningar, lyfta och släpp ut bindväv och ger blodflödet till stillastående hud och muskler. Det är säkert, bekvämt och anmärkningsvärt effektivt för många hälsostörningar.
Sugverkan som används i behandlingen involverar det 

Mer fördelar med koppmassage:

1. Förbättring av blodcirkulationen och lymfsystemet genom att lyfta muskelfascian och muskeln. Detta gör att vävnadsvätska och blod under huden lättare kan transporteras bort vid ex inflammation, ödem eller områden med smärta.

2. Stimulering av sensoriska nervsystemet för att underlätta eller förhindra rörelser.

3. Minskning av smärta vid nervinklämning.

4. Minskar muskelspänning runt leden. Tejpen hjälper på så sätt fascia och muskler att återfå sin funktion.

5. Stimulerar hudens mekanoreceptorer. Dessa receptorer aktiverar nervimpulser vid mekaniskt tryck mot huden såsom beröring, tryck, vibration och sträckning. Beröring påverkar den motoriska kontrollen.


massage pmc-MASSAGE DETALJER|

YOGATERAPI

Yogaterapi är en typ av terapi som använder yogaställningar, andningsövningar och meditation för att förbättra mental och fysisk hälsa. Det holistiska fokuset på yogeterapi uppmuntrar integrationen av sinne, kropp och ande. Modern yogeterapi täcker ett brett utbud av terapeutiska metoder, som innehåller element från både fysioterapi och psykoterapi.


avkoppling i hela kroppen. Kunder säger ofta att de känner sig avslappnade och fria efter bara en session. Resultaten tar i de flesta fall dagar istället för bara några timmar.

parasympatiska nervsystemet, vilket möjliggör djupare 


Mixmassage (kombinationmassage)

Mixmassage är en blandning av olika tekniker av terapi massage och relax massage som kan både avslappna dig och behandla problemen i din kropp.