PMC massage
massage paket
PMC massage

PMC massage Trollhättan Japansk massage

                                   

'''JAPANSK Massage: PMC Massage Paket. '''


Vår massage och vår strävan att bli bättre
Massage är en sån där konstig sak där man inte riktigt kan sätta i ord vad som gör något till en bra behandling och upplevelse. Det är ett hantverk där kunskap, erfarenhet, talang, kemi mellan massör och kund och miljö blandas för att skapa en perfekt session. Detta gör att vi alltid har något vi kan jobba på för att säkerställa bättre och bättre kvalitet. 


En bra hälsa förutsätter att vi mår bra även på arbetet. Det är inte ovanligt att många får bekymmer med ryggen av stillasittande yrken. Typiska besvär som smärtor och ömhet förekommer även vid arbeten som kräver fysisk ansträngning, i exempelvis industrier, affärer, lager och butiker. Vilket yrke du än har så är det viktigt att du tar hand om din hälsa. Erbjuder din arbetsgivare friskvårdsbidrag så kan du givetvis nyttja det hos oss. 

Vi har en bra erfarenhet och anpassar våra behandlingar utifrån våra kunders och företags behov. 


Yumeiho Terapi 3

sessioner

Yumeiho terapi(Japansk massage)6 sessioner

Oljemassage med 3  sessioner

1800 kr

4500 kr

1800 Kr

massage i trollhättan php
PMC massage php
 pmc massage php


Våra budord är god hälsa och livskraft. Vi arbetar mot både privatpersoner och företag i Stockholm City. För oss är det viktigt att våra kunder är nöjda med sitt val och att de känner skillnad efter sitt besök.

Vår vision är att se till att fler uppmärksammar fördelarna med massage och att därmed få mer energi, produktivitet och att värk, skador och ont förebyggs – både på arbetsplatsen men också på vår fritid.

Affärsidén är att vara en del i våra kunders strategi för en bättre hälsa. Massage är en förutsättning, oavsett om man masseras som privatkund eller som anställd på ett företag. Våra massörer är professionella och utför behandlingar som går hand i hand med den efterfrågan som finns på marknaden – särskilt inom företagsmassage där vikten av en god arbetshälsa har blivit mer än bara en förutsättning.

Oavsett vilken behandling som ges är vårt mål att våra kunder ska vara nöjda med sitt val. Genom tillit och kommunikation, men också vår expertis, hoppas vi på att få bort våra kunders besvärligheter med värk, stelhet och smärtor. Det är en förutsättning för att må bra både under sin fritid och på arbetsplatsen.

Professionellt och trevligt bemötande. Kunnig och lyhörd massör. Plus för hjälp med rehabiliteringsövningar. 

Helena Y

Jättenöjd å tack för dem fantastiska

tider hos er 🙏🙏

Leila

Minuter av mindfulness med en fantastisk avklopplingsupplevelse 

Max


Birgitta G.för 5 månader sedan

tillSaeid

Proffesionellt, uppriktigt hjälpande, långsiktighet, helhet, skön och fin miljö. Den första massören som kunnat massera bort min huvudvärk (jag har varit hos många)